Η εταιρεία μας


H ελληνική βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Βιδαλάκη το 1975. Απόλυτος γνώστης της κατασκευής ποιοτικού και σωστά ραμμένου ενδύματος ήταν η βάση μιας πολύχρονης ανοδικής πορείας. Αμέριστος συνοδοιπόρος και βασικός συνεργάτης σε όλη αυτή την πολύχρονη πορεία ήταν και είναι η κα Μαρία Βιδαλάκη.

Σήμερα μετά από 45 χρόνια επιτυχούς πορείας, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει αυτό που χρειάζεται η σύγχρονη και κομψή γυναίκα, η οποία αγαπά τον εαυτό της και προσέχει την εμφάνισή της.

Η σημασία στην λεπτομέρεια, η εισαγωγή ποιοτικών υφασμάτων, τα υψηλά standards ποιότητας πρώτων υλών και ραφής, τα σχέδια για κάθε γούστο και περίσταση καθώς και η μεγάλη γκάμα των μεγεθών (44-70) είναι τα σημεία που την κάνουν να ξεχωρίζει στην αγορά του γυναικείου ενδύματος.
Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει εξ΄ολοκλήρου ενδύματα στην Ελλάδα στις ιδιόκτητες εγαταστάσεις της στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πελάτες μας


Καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

To όραμά μας


Η διεύρυνση των σχεδίων, η διατήρηση της άριστης ποιότητας και η επιλογή ποιοτικών υφασμάτων και υλικών είναι στοιχεία που συντελούν στην επίτευξη του στόχου της εταιρείας, που δεν είναι άλλος από την συνεχή ικανοποίηση του πελάτη.